Molnársziget SHE sikerek a 2019. évi Feeder Országos Bajnokságon

2019. július 25-28. között a Látóképi-víztározón került megrendezésre a IX. Feeder Országos Bajnokság döntője. A Molnársziget SHE 5 döntőbe jutott versenyzője remekül zárta az idei bajnokságot, hiszen 40 fős mezőnyben mindannyian az első 20 hely valamelyikén végeztek.
Az év korábbi időszakához képest jelentősen megváltozott pályán nehéz döntés elé álltak versenyzőink. Volt, aki a bizonytalan pontyfogásban, mások a biztos, de talán kisebb súllyal kecsegtető keszegfogásban látták a megoldást, de volt olyan horgászunk is, aki a vegyes halfogásban jeleskedett. A szektoronként és összetettben is kiélezett küzdelmeket hozó versenyben végül minden döntőbe jutott horgászunk remekül szerepelt. Ladányi Béla a 20., Bakos Bálint a 17., újdonsült világbajnokunk Szabó Tamás a 13., Simon Norbert – remek elődöntős szereplése után – végül a 12., Végh Tamás – az elődöntő után 16 helyet előre lépve – a 8 helyen zárta a döntőt. Legszebb eredményünket Kocsis László szerezte meg, aki az elődöntőn és a döntőn nyújtott egyenletes teljesítményének köszönhetően dobogóra állhatott és bronzéremmel tért haza.
Külön öröm, hogy a Feeder Ranglista eredményeit tekintve három horgászunk (Szabó Tamás, Kocsis László, Végh Tamás) is bekerült a 2020. évi válogatott keretbe.
Gratulálunk a szép eredményekhez!
a képek forrása: https://www.facebook.com/mohoszhu/


Sorsolás előtt a Molnár-sziget SE versenyzői

Bakos Bálint

Gyönyörű halak lakják a tározót

Ladányi Béla

Simon Norbert

Végh Tamás

Dobogó